Ώρες Λειτουργίας

Δευ-Παρ 09:00-17:00

info@grandcover.gr

(+30) 210 34 55 090

Πειραιώς 205

177 78, Ταύρος

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Γνωρίζετε ότι;

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης μπορεί να σας προστατέψει εξίσου από το απρόβλεπτο είτε είστε ιδιώτης (π.χ στο χώρο κατοικίας σας) είτε επαγγελματίας (π.χ. στην επιχείρηση ή στα πλαίσια της επαγγελματικής σας δραστηριότητας)

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00 και απαντάμε στο τηλέφωνο 210 34 55 090.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο info@grandcover.gr

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Η Αστική Ευθύνη χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες την Προσωπική και την Επαγγελματική

Προσωπική Αστική Ευθύνη

Σε καθημερινή βάση δεν είναι απίθανο να συμβούν γεγονότα που μπορεί να καταστήσουν εσάς ή τα μέλη της οικογένειάς σας υπεύθυνους για οικονομική αποζημίωση τρίτων που έχουν ζημιωθεί από εσάς.

Επιλέγοντας κάποιο από τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης που σας προσφέρουμε μπορείτε να είστε ήσυχοι και θωρακισμένοι απέναντι σε τέτοιου είδους αξιώσεις.

Τι είναι;
Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης ως νομικού όρου, πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη, παράλειψη ή αμέλεια (χωρίς σκοπιμότητα και δόλο) σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει.

Ποιους ενδιαφέρει;

Το συμβόλαιο προωπικής αστικής ευθύνης μπορεί να αφορά ιδιοκτήτες κατοικίας π.χ. σε περιπτώσεις εργασιών σε κτίρια όπως ανέγερση, επισκευή ή ανακαίνιση, ιδιοκτήτες κατοικιδίων, οικογενειάρχες, διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες ποδηλάτου κλπ.

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη

Στο πλαίσιο της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την προστασία της επιχείρησής σας από τυχόν ευθύνες που μπορεί να της επιρριφθούν ανεξαρτήτως του είδους και του μεγέθους της.

01

Γενική Εταιρική Ευθύνη

Οι κατηγορίες επιχειρήσεων που καλύπτουμε αφορούν Μαζική Εστίαση, Άθληση, Εκπαίδευση, Επαγγελματικούς Χώρους, Τουρισμό, Εταιρίες Security, Διοργάνωση Σεμιναρίων, Συνεδρίων, Εκθέσεων, Καθαρισμούς και Απολυμάνσεις, Διάφορες Εργασίες εγκατάστασης, συντήρησης κλπ.
02

Αστική Ευθύνη Επαγγελματιών

Ένας επαγγελματίας είναι πιθανόν να βρεθεί κάποια στιγμή αντιμέτωπος με προκλήσεις και λάθη που μπορεί να του κοστίσουν ακριβά. Μην μένετε, λοιπόν, εκτεθειμένοι σε απαιτήσεις από τρίτους που ισχυρίζονται πως ζημιώθηκαν από την εργασία σας.

Ποιους αφορά;

Τα προγράμματά μας απευθύνονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες, όπως Γιατροί, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί, Λογιστές, Φαρμακοποιοί, Tour Operators / Γραφεία Γενικού Τουρισμού, Διευθυντικά Στελέχη, Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί, Ψυκτικοί κλπ.

03

Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

Η συγκεκριμένη ασφάλιση απευθύνεται σε επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης διάφορων προϊόντων όπως τρόφιμα, ποτά, εξαρτήματα μηχανημάτων, είδη οικιακής, επαγγελματικής ή βιομηχανικής χρήσης και αφορά την ευθύνη της επιχείρησής σας έναντι τρίτων και καταναλωτών για αξιώσεις/ζημιές (σωματικές βλάβες, θάνατο αλλά πιθανές και υλικές ζημιές), οι οποίες προκύπτουν από οποιοδήποτε ελάττωμα των προϊόντων που διατέθηκαν.

Γιατί να την επιλέξω;

Μερικά από τα οφέλη που προκύπτουν από ένα ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης προϊόντος είναι η προστασία των οικονομικών αποτελεσμάτων, η κάλυψη σε άγνωστο νομικό περιβάλλον, η προστιθέμενη αξία για το προφίλ της εταιρίας σας και τον προϊόντων της στο εξωτερικό.

0
Ασφαλιστικές Εταιρίες
0
Συνεργάτες-Ασφαλιστές
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες

Αφήστε εδώ το μήνυμά σας

Για όποια πληροφορία ή απορία έχετε, αφήστε εδώ το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο

Διεύθυνση

Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος

Τηλέφωνο

(+30) 210 34 55 090

E-mail

info@grandcover.gr

Website

https://grandcover.gr

Είστε ασφαλιστής; Μάθετε για τις δυνατότητες συνεργασίας μας

© 2023 Grand Cover Πράκτορες Ασφαλίσεων Μ.ΑΕ

Πατήστε "enter" για αναζήτηση
Πατήστε "enter" για αναζήτηση

logo agent 171x99

Μια νέα ιδέα στην ασφάλιση...

Τ: 210 34 55 090 E: info@grandcover.gr
Δ: Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος
ΑΦΜ: 801016808 ΓΕΜΗ: 147021303000

Λειτουργία Εταιρίας

Δευ - Παρ
9:00 πμ έως 17:00 μμ

Με τρεις λέξεις

business success

Φερεγγυότητα, αξιοπιστία και αποδεδειγμένη εμπειρία, είναι οι τρεις λέξεις που "σκιτσάρουν" την εικόνα της εταιρίας μας, των ιδρυτών και των στελεχών της.